Politika privatnosti

Dobrodošli na web stranicu myinsuranceportfolio.eu! Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i čuvamo podatke o Vašem korištenju naše web stranice. Ova se politika privatnosti odnosi isključivo na web stranicu myinsuranceportfolio.eu, a ne odnosi se na sve njene poddomene.

Odgovorni za prikupljanje i obradu podataka

In cubis d.o.o.

Petra Jurčića 16, 51000 Rijeka, Hrvatska

HR72466221445

Prikupljanje podataka

Kada posjetite našu web stranicu, automatski prikupljamo isključivo anonimne informacije o vašem korištenju. Podatke koje prikupljamo su broj pregleda stranice i izvor tih pregleda. Ove informacije pomažu nam u razumijevanju načina na koji posjetitelji interagiraju s našom stranicom.

Upotreba podataka

Svi prikupljeni podaci ostaju anonimni i ne identificiraju pojedinačne korisnike. Ove informacije koristimo isključivo u svrhu analize korištenja web stranice i poboljšanja korisničkog iskustva.

Čuvanje podataka

Svi prikupljeni podaci čuvaju se na našem sigurnom serveru. Niti jedan od tih podataka neće biti dijeljen, prodan ili prenesen trećim stranama.

Kolačići

Naša web stranica ne koristi kolačiće za praćenja statistika.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našom Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na [email protected].